Jonecon Työnantajana

Jokainen työntekijä on meille tärkeä ja kehitämme jokaisesta erityisosaajan

Jonecon Oy on pk-yritys, jossa jokainen työntekijä on erittäin tärkeä. Meillä vanhemmat suunnittelijat opettavat nuorempiaan tavoitteenaan kehittää kaikista rakennesuunnittelun erityisosaajia. Työskennellessäsi meillä voit siis odottaa saavasi vastuuta ja tietotaitojesi karttuvan tekemisen lomassa. Kokeneet asiantuntijamme saavat itsenäistä vastuuta haastavistakin projekteista.

Tiiviissä työyhteisössäMME jokainen tukee toinen toistaan

Olemme pieni ja tiivis työyhteisö. Toimitusjohtaja on tavattavissa helposti—et tarvitse välikäsiä asioidesi hoitamiseen. Emme myöskään jätä ketään yksin vaan olemme toistemme tukena jokapäiväisessä tekemisessä.

historiamme todistaa meidän olevan luotettava työnantaja

Tähtäämme pitkiin työsuhteisiin ja niistä syntyvään molemminpuoliseen luottamukseen. Useat työsuhteistamme ovatkin kestäneet jo yli 20 vuotta.

Rohkaisemme kehittämään toimintaamme

Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan voit myös olla mukana kehittämässä toimintaamme. Out of the box -ajattelu on tervetullutta. Haluamme olla edelläkävijä ja kehittyä kaiken aikaa tarjoamissamme palveluissa. Käytämme ja tutkimme mallinnustyökalujen ja VR-laitteiden käyttöä suunnittelutyössä.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä.

 

Avoimet työpaikat

 
 
 

Tässä me olemme